Daacha design gietvloeren Smooth

 

Daacha designvloeren Smooth familie

Gietvloeren in een mono- of duokleur uitvoering, zijnde een combinatie van 2 kleuren (betonlook). Bij de duo uitvoering beschikbaar in 2 patronen (Wave of Wind).

De Smooth familie is beschikbaar in 5 kwaliteiten, zijnde Standard, Natural, Advanced, Superior en Xtreme.

Let op. Weergave op uw beeldscherm kan afwijken van de werkelijkheid. Voor een optimale kennismaking maakt u een afspraak.

Pewter

Daacha Smooth Standard Mono Gloss

Een unikleur harde epoxy gietvloer voor de lagere prijsklasse, zoals voor magazijnen, bouwmarkten, assemblage en lichte produktie.

Leverbaar in 12 standaard kleuren hoogglans.

Light grey

Daacha Smooth Natural Duo Satin

Een zeer hoogwaardige combinatie van minerale producten en kunststoffen voor de echte betonlook. Gietvloer wordt afgewerkt met zeer hoogwaardige PU sealers, waardoor vloer uitermate geschikt is voor winkels waar geen tijd is voor onderhoudsbeurten omdat waslagen versleten zijn.

In meerdere kleuren beschikbaar. Harde en slijtvaste afwerking.

91001

Daacha Smooth Advanced Mono Flat

Hoogwaardige redelijk zachte polyurethaan gietvloer in een unikleur, afgewerkt met 2 lagen polyurethaan coating. Gietvloer wordt snaarstrak geïnstalleerd en kent een hoge krasvastheid en UV resistentie en levert een bijdrage aan een goede akoestiek. Gietvloer voelt warm en comfortabel aan. Eenvoudig te reinigen, voorkomt rubberopbouw van schoenen en kent een prima antislip, ook onder natte omstandigheden. Wordt veel toegepast in kantoren, showrooms, openbare ruimtes, winkels, maar ook in woningen vanwege het strakke karakter.

Wordt geleverd in 15 standaard kleuren of volgens uw specifieke wensen. Afwerking zit tussen mat en zijdeglans in.

92001

Daacha Smooth Superior Duo Flat

Zeer hoogwaardige zachte polyurethaan gietvloer van 3-4 mm in 2 kleuren (betonlook), afgewerkt met 2 lagen polyurethaan sealer. Door het mengen van de twee kleuren ontstaat er een prachtig palet , u bepaalt hoe rustig of hoe druk de vloer eruit komt te zien. Wij zijn in staat om een hele rustige marmering te tekenen via een unieke werkmethode, zonder grote vegen, dan wel strepen in vaak dezelfde richting. Wij vinden dit laatste namelijk niet echt fraai, wij houden van rust, maar u bepaalt.
Wij noemen deze methode de Wave versie, dus het totale systeem heet dan Smooth Superior Duo Wave Flat.

Wilt u nog meer leven in de brouwerij, nog meer betonlook? Zo ja, dan blazen wij letterlijk wind in de gietvloer, waardoor er een heel natuurlijk, maar tegelijk spannend uiterlijk ontstaat. Arbeidsintensief, maar zeer uniek. Dit systeem heet dan Smooth Superior Duo Wind Flat.

Gietvloer wordt snaar strak geïnstalleerd en kent een hoge krasvastheid en UV resistentie en levert een grote bijdrage aan een goede akoestiek. Gietvloer voelt warm en comfortabel aan. Eenvoudig te reinigen, voorkomt rubberopbouw van schoenen en kent een prima antislip, ook onder natte omstandigheden. Wordt het meeste toegepast in woningen vanwege het warme karakter, maar ook in kantoren, showrooms, openbare ruimtes en winkels.

Onze superior bestaat voor 30% uit dezelfde technologie die gebruikt wordt voor de productie van de hieronder omschreven Xtreme hars en maakt het om die reden al een bijzonder product.

Eindafwerking zit tussen mat en zijdeglans in. Wordt geleverd in 20 standaard kleurencombinaties of volgens uw specifieke wensen. Dit geldt zowel voor de Wave als de Wind versie, waarvan u hieronder een voorbeeld ziet.

Smooth Superior Duo Wave Flat

Smooth Superior Duo Wind Flat

 

Ebony

Daacha Smooth Xtreme Mono Gloss

De allerhoogste kwaliteit gietvloer in de markt. Een kwaliteit die geen andere partij kan leveren. Een gietvloer die volledig op een andere manier wordt samengesteld als het gaat om grondstoffen en additieven.

De Xtreme hars is ontwikkeld om een hoogglans product te kunnen aanbieden dat niet slijt en daarmee dus niet zijn glans verliest. Conventionele hoogglans gietvloeren worden afgewerkt met een hoogglans sealer die aan slijtage onderhevig is, waardoor er snel looppaden ontstaan. Daar komt bij dat iedere hoogglans lak of coating een sinaasappelhuid kent, de Xtreme niet, het oppervlak is net zo strak als een glasplaat, maar kent desondanks een zeer hoge mate van antislip, ook onder natte omstandigheden.

Naast het behouden van de hoogglans afwerking, zal de Xtreme hars ook niet of nauwelijks verkleuren door UV licht, dit heeft alles te maken met het gebruik van andere grondstoffen. Om die reden is onze Xtreme in een blanke uitvoering dan ook kraakhelder, zo transparant als water. Andere gietvloeren zijn in een blanke uitvoering altijd een beetje geel of worden dat heel snel.

Naast bovengenoemde voordelen kent de Xtreme ook nog de hoogste krasvastheid en de hoogste bijdrage in akoestiek.

Daacha kan u dus een hoogglans gietvloer leveren in iedere gewenste kleur (ook transparant), die bijna niet krast, UV resistent is, niet aan slijtage onderhevig is als het gaat om het verliezen van glans, een grote bijdrage levert aan een goede akoestiek en zo straks oogt als een glasplaat. Ziet u het voor zich, hoogglans wit dat intact blijft in alle opzichten? Prachtig toch? Zeker in combinatie met andere producten zoals hout.

Onze Xtreme wordt toegepast zowel in showrooms als in klinieken, kantoren en luxe woningen.

Wilt u geen hoogglans, maar wel de andere kwaliteiten benutten van onze Xtreme, wij kunnen hem ook leveren in een matte of zijdeglans uitvoering.

Moeilijk te geloven? Neem dan contact met ons op en wij laten het u zien.