Daacha design gietvloeren Glitz

 

Daacha designvloeren Glitz familie

Glitter en glamour gevangen in een heldere kunsthars waardoor het oneindig blijft glimmen en stralen. Niet alleen voor dancings en cafés, maar ook geschikt voor gangen en ontmoetingsplaatsen in kantoren. U verbetert de atmosfeer door licht en glans.

Let op. Weergave op uw beeldscherm kan afwijken van de werkelijkheid. Voor een optimale kennismaking maakt u een afspraak.

kleur: Gold

Daacha Glitz Sparkle Xtreme

U kunt kiezen tussen hier en daar een glitter of een vloer vol glitters. Afhankelijk hoeveel licht en glans u wilt dat de vloer geeft. Als u een lichte spreiding glitters wilt dan kan de achtergrond kleur ook een effect toevoegen. Meestal gebruiken we witte of zilveren glitters.

kleur: Silver

Daacha Kosmos Xtreme Small

Een zwarte achtergrond voorzien van gouden of zilveren glazen glitters in verschillende afmedingen. Dat geeft een gevarieerd effect. Trendy en chique tegelijk. De vloer is uw sterrenhemel.

kleur: Gold

Daacha Kosmos Xtreme Large

Een zwarte achtergrond voorzien van gouden of zilveren glazen glitters in verschillende afmetingen. Dat geeft een gevarieerd effect. Trendy en chique tegelijk. De vloer is uw sterrenhemel.

kleur: Crystal

Daacha Glitz Mica Xtreme

Kleine glitters in een transparante vloer glimmen u tegemoet.