Daacha design gietvloeren Reflect

 

Daacha designvloeren Reflect familie

Hoogglans of matte gietvloer met een unieke kwaliteit en een uniek design. De vloer is maar 3 milimeter dik, maar toont meer diepte. Moderne metalen en speciale pigmenten geven een ongekende uitstraling. De gebruikte hars is helder als water en laat de diepte goed tot haar rechtkomen.

Alle kleuren in de Reflect familie bestaan uit een samenstelling van kleuren, reflecterende toevoegingen of het effect van edelstenen. Daar hebben de producten hun namen dan ook aan te danken.

Elk design, elke kleurmix en patroon is mogelijk. Inspireer ons!

Let op. Weergave op uw beeldscherm kan afwijken van de werkelijkheid. Voor een optimale kennismaking maakt u een afspraak.

93000

Daacha Reflect Pearl Xtreme

De uitstraling van deze vloer komt het meest overeen met de luxe van parels. Het parelmoer effect en de juiste kleuren geven een ongekende diepte gecombineerd met de voordelen van een naadloze vloer. De chique uistraling voor uw vloer.

94000

Daacha Reflect Reaction Xtreme

Een niet eerder gezien effect in kunsthars vloeren, althans niet in deze detailering is wat wij Reflect Reaction noemen. Met een speciaal ontwikkelde methode onstaat een reactie in de vloer waardoor een voorheen ondenkbaar patroon onstaat. Sommige mensen vergelijken het met een hoogglans gelakte hele grote plak van een oude boom. Elke vloer is verschillend en elke vierkante meter is uniek.

Wij zijn nieuwsgierig naar uw reactie.

Celestine

Daacha Reflect Wave Effect Xtreme

Door gebruik van hoogwaardige grondstoffen, speciale kleurstoffen en een speciale toepassingstechniek bij het gieten ontstaat een luxe vloer met de uitstraling van de wind die over een graanveld blaast. Ongekend mooi.

Jasper Breccia

Daacha Reflect Filigree Xtreme

Door gebruik van hoogwaardige grondstoffen, speciale kleurstoffen en een speciale toepassingstechniek bij het gieten ontstaat een luxe vloer met de uitstraling van verstrengelde sieraden in oneindige draden.